Vil du være med til at sikre Danmarks grønne omstilling? Brænder du for rådgive og drive projekter med udfasning af fossile brændsler til bæredygtige alternative og Power-to-X? Og trives du med ansvar og rådgivning af tekniske beslutningstagere?

Vi har travlt med at rådgive om, hvordan Danmark når målet om en 70 procents reduktion af CO2- udledningen inden 2030. Derfor har vi brug for en ny kollega til at styrke vores erfarne team af rådgivere i afdelingen i Skanderborg.

Som en del af JPH Energi A/S får du mulighed for at arbejde med en lang række projekter til effektiv og klimavenlig drift i industrien og andre storforbrugere eller producenter af energi. Du er med i alle faser fra screening af potentialet til projektet er gennemført.

Desuden indgår du i den daglige sparring og deling af viden og erfaringer blandt kolleger på vores kontorer.

Du arbejder med stor selvstændighed, får hurtigt ansvar og kundekontakt samt ikke mindst en bred indsigt i branchen med produktion og distribution af energi.

Hvem er vi

Med kontorer i Skanderborg og Dronninglund i Nordjylland er JPH Energi A/S et af de mest erfarne danske rådgivende ingeniørfirmaer med mere end 30 års erfaring med kraftvarmeanlæg og varmeværker i Danmark, Grønland og England.

Vores kernekompetencer af inden for kraftvarmeanlæg, kedelanlæg, biogasanlæg, store elkedler og varmepumper. Som uafhængig rådgiver og sparringspartner er vi med til at sikre, at nye anlæg lever op til de stigende krav om effektivitet og klimavenlig drift.

Desuden løser vi rådgivningsopgaver med konverteringsprojekter, renovering og udvidelse af fjernvarmenettet og opsætning af varmepumper og Power-to-X-anlæg.

Du får succes, når du

• Er uddannet maskinmester, ingeniør eller har anden relevant baggrund – gerne inden for energi.

  • Har lyst og kompetencer til at arbejde selvstændigt.
  • Har erfaring med diverse PC-værktøjer, herunder blandt andet office-pakken.
  • Er åben og klar til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver.

Du må gerne være nyuddannet eller have nogle års erfaring, men det er ikke et krav.

Hos os får du

  • Alsidige og afvekslende opgaver i et uformelt, men stærkt fagligt miljø.
  • Gode kolleger at sparre og dele viden med.
  • Gode muligheder for at forme den retning, du vil arbejde i.

Vil du vide mere

Har du lyst til at vide mere om opgaver og karrieremuligheder i JPH Energi A/S, er du velkommen til at kontakte direktør Erik Povlsen, tlf. 2089 1153 eller epo@jph.dk

Sådan søger du

Stillingen er på 37 timer om ugen, og løn efter kvalifikationer. Kørekort B og adgang til bil er et krav. Vil du med på rejsen i den bæredygtige omstilling, så send en skriftlig ansøgning med et par ord om, hvordan du ser dig selv som en del af JPH Energi A/S samt CV til direktør Erik Povlsen på epo@jph.dk

Vi inviterer løbende til samtaler og håber at kunne ansætte den rette kandidat snarest muligt.

#Job #Stillingsopslag #Rådgivning #JPHEnergi #GrønOmstilling #Energi