Karriere

Karriere hos JPH Energi A/S

Skejbyparken Aarhus

Vil du være med til at sikre Danmarks grønne omstilling?

Brænder du for rådgive og drive projekter med udfasning af fossile brændsler til bæredygtige alternative og Power-to-X? Og trives du med ansvar og rådgivning af tekniske beslutningstagere? Så kan du være en kommende kollega i JPH Energi A/S.

Vi har travlt med at rådgive om, hvordan Danmark når målet om en 70 procents reduktion af CO2– udledningen inden 2030, ligesom vi arbejder med en lang række andre projekter omkring effektiv og klimavenlig drift i industrien, og strategier for storforbrugere eller producenter af energi.

Hvem er vi

Med kontorer i Skanderborg og Dronninglund i Nordjylland er JPH Energi A/S et af de mest erfarne danske rådgivende ingeniørfirmaer med mere end 30 års erfaring med kraftvarmeanlæg og varmeværker i Danmark, Grønland og England.

Vores kernekompetencer af inden for kraftvarmeanlæg, kedelanlæg, biogasanlæg, store elkedler og varmepumper. Som uafhængig rådgiver og sparringspartner er vi med til at sikre, at nye anlæg lever op til de stigende krav om effektivitet og klimavenlig drift.

Desuden løser vi rådgivningsopgaver med konverteringsprojekter, renovering og udvidelse af fjernvarmenettet og opsætning af varmepumper og Power-to-X-anlæg.

Du er velkommen til at søge hos os, hvis du eksempelvis

  • Er uddannet maskinmester, ingeniør eller har anden relevant baggrund – gerne inden for energi
  • Har lyst og kompetencer til at arbejde selvstændigt
  • Er åben og klar til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver.

Hos os får du

  • Alsidige og afvekslende opgaver i et uformelt, men stærkt fagligt miljø.
  • Gode kolleger at sparre og dele viden med.
  • Gode muligheder for at forme den retning, du vil arbejde i.

Vil du vide mere eller sende en uopfordret ansøgning?

Har du lyst til at vide mere om opgaver og karrieremuligheder i JPH Energi A/S, er du velkommen til at kontakte direktør Erik Povlsen på telefon 2089 1153 eller epo@jph.dk